UDSTILLINGSDESIGN

Med over 20 års erfaring indenfor udstillingsdesign dækker vores kompetencer over alle faser fra første skitse til detaljeret design, produktionskoordinering og implementering. Der ydes også rådgivning omkring arkitektoniske overvejelser til en udstillingsbygninger.

MØBELDESIGN

Vi er møbelspecialister og har designet møbler for førende møbelproducenter internationalt. Vi baserer vores arbejdsform på helstøbte løsninger og betragter detaljen som en essentiel del af produktet, en slags signatur (trademark).

BELYSNING

Lys er altafgørende for vores opfattelse af farver, form og dybde. Derfor er lys et vigtigt element når man designer bygninger, produkter eller miljøer. Lys er vigtigt for vores velbefindende. Derfor elsker vi at designe lamper og lysarmaturer med et twist.

SPACE DESIGN

Har du brug for en designer til space planning, special inventar, skrankedesign eller produktdisplays? Vi er møbelspecialister og hjælper dig med at designe og producere dit inventar, hvad enten det gælder indretning af butik, café eller restaurant.

3D VISUALISERING

3D Modellering af en villa, et produkt eller et miljø er et stærkt redskab til at danne grundlag for beslutningstagning eller som led i salgsfremmende præsentationer. De endelige 3D visualiseringer er virkelighedstro i materialesætning, lys og skygger.

URE

Vi har en stor passion for ure og er dybt fascineret af mekaniske urværker. Vi bestræber os på at skabe urdesign som er særegen og karakteristisk men samtidig elegant og stilfuldt. Ure er en form for smykker og de er med til at signalere personlighed.

SPECIAL INVENTAR

Har du en idé til eller et behov for special inventar? Vi er møbelspecialister og hjælper dig gerne med at designe og realisere dit inventar. Vi samarbejder med pålidelige producenter, der leverer høj kvalitet og god service og som vil overholde respektive deadlines.

ARKITEKTUR

Vi hjælper dig med at designe din drømmebolig baseret på dine ønsker og behov i tæt samarbejde med dig. Vi rådgiver dig omkring beslutninger baseret på vores erfaring. Vores kompetencer dækker både arkitektur, indretning, møbeldesign og udvendige arealer.

KONTAKT MIG FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE

Design Studio Michael C Poulsen tilbyder en lang række designydelser som beskrives ovenfor men som ikke er begrænset til ovenstående.

1 + 15 =

Vi baserer vores arbejdsform på helstøbte løsninger
og betragter i den forbindelse detaljen som en essentiel
del af produktet, 
en slags signatur
– Michael C. Poulsen