4SEASONS
En stemningsfyldt smykkeserie, der iscenesætter årstidernes karakteristiske stemninger. Vi har alle en masse minder og traditioner forbundet med de forskellige årstider og således bliver ringene personlige for den enkelte.
Design: Michael C. Pousen

CPH BUTTERFLY
Sommerfuglen er et symbol for den ultimative transformation og det at blive sat fri. Den symboliserer vores evne til at transformere os og tilpasse vores sind, krop og sjæl til vores omgivelser og til der hvor vi er i livet.
Design: Michael C. Poulsen

CROSSROAD
Vores liv er defineret af de valg vi har truffet gennem livet. Hver gang vi har skulle træffe et valg omkring vores liv, karriere eller dem der omgiver os har vi stået ved et vejkryds. Denne ring symboliserer på de valg vi har truffet.
Design: Michael C. Poulsen

LOVE
Kærlighed ligger til menneskets natur og vi er afhængig af den. Denne ring symboliserer at kærligheden ligger overalt under overfladen. Et særligt tværsnit i ringen afslører et hjerte, der er slået op som en åben bog.
Design: Michael C. Poulsen

ON MY MIND
Ringen er et eksempel på et minimalistisk design, der leger med den visuelle balance og grafiske proportioner. Ringen er fyldt med symbolisme. Kærlighed mellem to mennesker, venskab eller et minde om en der ikke er her længere.
Design: Michael C. Poulsen

OPERA
Grafiske billeder. Et arkitektonisk værk transformeret til en designerring. Formen er inspireret af et operahus ved den Københavnske havnefront af Michael C. Poulsen. Designet er en grafisk komposition af geometri, tomrum og masse.
Design: Michael C. Poulsen